Ultrarövid terápiás konzultáció

 

                                Egyéni konzultációk
ONLINE KONZULTÁCIÓK

Utrarövid Terápiás konzultáció

ULTRARÖVID TERÁPIA – egy intenzív egyéni konzultációs módszer.

Az Ultrarövid Terápia Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta által kifejlesztett egyéni konzultációs módszer, amely arra az emberi képességünkre épít, miszerint képesek vagyunk elmerülni a belső világunk mélységeiben.

Gyors

Mindössze 1 vagy 2 alkalommal találkozunk, körülbelül 1,5-2 órára.

Mély

A lehető legrövidebb idő alatt próbálunk eljutni az életedben megmutatkozó lényegi összefüggésekhez. Együtt keressük meg és tárjuk fel azokat az elakadásokat, amelyek a múltból, a psziché mélyebb rétegeiből erednek, és a mai napig erősen befolyásolják a kapcsolataidat, a viselkedésedet, a döntéseidet, egyszóval az életedet.

Hatékony

A módszer úgy van felépítve, hogy akár néhány óra leforgása alatt képessé válj érdemi felismerésekre, döntések meghozatalára, elengedésre és megbocsátásra.

 

Mire számíthatsz a konzultáció során?

A konzultáció első részében arra törekszem, hogy a lehetőségekhez képest minél inkább meg tudd érezni, hogy egy olyan elfogadó térben vagy, ahol mindennek van helye, ami megjelenik benned akár érzelmi, akár gondolati szinten. Ebben a biztonságos közegben együtt keressük meg azokat a mélyebb összefüggéseket, amelyek az aktuális elakadásod, nehéz élethelyzeted hátterében húzódnak meg.

A konzultáció második részében egy képzeletbeli „fogadóórára” hívjuk életed fontos személyeit. A találkozás ezen szakaszában abban segítelek, hogy fel tudd venni a kapcsolatot és konstruktívan tudj kommunikálni életed fontos szereplőivel (önmagadat is beleértve) vagy akármennyire is furcsán hangzik a testeddel, illetve testrészeiddel. A saját működésed megértésén, és az intenzív érzelmek átélésén keresztül képessé válsz arra, hogy elengedd azokat a viselkedési mintázatokat, hiedelmeket, szokásokat, amelyek a változás és a gyógyulás útjában állnak.

 

Mikor ajánlom Neked az Ultrarövid Terápiás konzultációt?

– ha szeretnéd megérteni a testi és lelki működésed összefüggéseit

– ha tudatosabban élnéd az életed és működtetnéd a kapcsolataidat

– ha szívesen változtatnál a viselkedéseden, de valahogy mindig akadályokba ütközöl

– ha nyitott vagy és készen állsz arra, hogy meglásd azokat a mintákat, amelyek akadályoznak egy testileg, lelkileg egészségesebb életben.

– ha nem pszichoterápiára vagy más orvosi beavatkozásra van szükséged